"Why hack into something when you could just ask for access..."
СервисиPen testing

Penetration testing (pentest) е симулиран сајбер напад каде професионалните етички хакери упаѓаат во корпоративните мрежи за да најдат слабости. Целта е да се идентификуваат сите слаби точки во одбраната на системот што напаѓачите би можеле да ги искористат.

Повеќе

Social engineering

Social engineering е термин кој се користи за широк спектар на малициозни активности остварени преку човечки интеракции. Користи психолошка манипулација за да ги измами корисниците да направат безбедносни грешки или да даваат чувствителни информации.

Повеќе

GDPR
Data Protection Advisory

Data protection advisory услугите ви обезбедуваат надворешни искусни консултанти за да помогнат во решавањето на барањата за усогласеност со GDPR, а истовремено да ви дозволуваат да се фокусирате на основните деловни активности

Повеќе

GDPR
Data Protection Audit

Data Protection Audits се користат за да се процени моменталната состојба на организацијата за усогласеност со заштитата на податоците. Тоа ќе ви помогне да ја прегледате и оцените соодветноста на вашите контроли, политики и процедури.

Повеќе

GDPR
DPO as a Service

За многу организации, Општата регулатива за заштита на податоци (GDPR) наложува назначување на независен службеник или офицер за заштита на податоците (DPO). Оваа услуга може да биде извршувана од далечина.

Повеќе

Certified trainingSocial enginering
ISO/IEC 27001 Lead Implementer
ISO/IEC 27001 Lead Auditor
Lead Ethical Hacker

Повеќе"If you think quality cybersecurity is expensive, try inexpensive cybersecurity"

За нас


Ние сме
Посветени
на успех

Ние сме млад тим за сајбер-безбедност, тим за оние кои се на првите линии на сајбер-војување, законот и политиката за сајбер-безбедност и инфраструктурата за сајбер-безбедност за да ја информираме и да ја поучиме индустријата и јавноста во целина.

Наша цел е да го подигнеме нивото на свесност околу сајбер-безбедноста, сајбер криминалот и индустриите што пораснале околу нив. Сајбер-безбедноста е одговорност на сите: студенти, војници, владини работници и сопственици на приватни бизниси.


Cybersecurity begins in your backyard.Ние сме фокусирани

Нашиот фокус е среќни и задоволни клиенти и безбедни апликации и податоци.

Професионални и искусни

Професионални и искусни. Ги нудиме најдобрите, модерни и докажани сервиси, користејќи ги најдобрите практики.

Ги поседуваме следните сертификати:


• Offensive Security Wireless Professional

• ISO/IEC 27001 Lead Auditor

• Offensive Security Certified Professional

• MCSE

• Ethical Hacker

... Погледнете ги сите

Достапни на вас

Повеќе информации во контакт

Факти за нас
6

Главни сервиси


12

Сертификати


4

Години искуство


24/7

Достапни за контакт