За нас


Прочитајте повеќе за нас

Ние сме посветени на успех


Ние сме млад тим за индустријата за сајбер-безбедност, тим за оние кои се на првите линии на сајбер-војување, законот и политиката за сајбер-безбедност и инфраструктурата за сајбер-безбедност за да ја информираме и да ја поучиме индустријата и јавноста во целина.
Наша цел е да го подигнеме нивото на свесност околу сајбер-безбедноста, сајбер криминалот и индустриите што пораснале околу нив.
Сајбер-безбедноста е одговорност на сите: студенти, војници, владини работници и сопственици на приватни бизниси.

Cybersecurity begins in your backyard.

• Offensive Security Wireless Professional (OSWP)
• ISO/IEC 27001 Lead Auditor
• Offensive Security Certified Professional (OSCP)
• MCSE: Core Infrastructure
• MCSE: Cloud Platform and Infrastructure

• Lead Ethical Hacker
• Certified Lead Privacy Implementer
• Data Protection Officer (DPO)
• Project Management Professional (PMP)